[Update] Refurbished iPhone 5s From Lazada Malaysia 2016 – disappointing

March 3, 2020
31
Views

All Comments

  • Tu masalah line bukan fone tu mungkin kt tempat you tk byk line celcom so beli sim card lain

    Muhammad Syakir March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • can i know what reason that you 'choose' when you request to return this phone pliz

    Zul March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • what Refurbished company is the seller of your phone?

    ekolan palopok March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • If beli dekat shoppe oke tk?🤧

    luvrosv March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • Jgn tkut beli kat lazada, aq punya xperia xz. Baik2 saja. Kalau x baik pun boleh ambik balik duit. Full refund.

    Your account March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • Sekarang kan dh ada empat jenis grade. So mesti benda ini x akan berlaku

    MR. HYDRA March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • idiot try umobile la

    Holla amigos March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • celcom slow line la

    Holla amigos March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • why dont u sent to shop for fix

    Holla amigos March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • is lazada return any refurbished phone with problem?

    MD Asif Arman March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • That’s because you’re stupid so you are poor cannot buy from the apple store you should not buy from lazada

    Processor处理器 March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • Please buy this product because i want to know if this product is real:
    https://www.lazada.com.my/apple-iphone-se-16gb-original-import-set-gold-59586761.html?spm=a2o4k.category.0.0.c55befcAnzLRK&ff=1&sc=EQM=

    felix florentino March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • Kalau nk beli yang grade A ok tak?

    Jusan Jaadun March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • Macam mane dengan iphone bang sekarang

    THE LR chenal March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • tadinya saya mau order iphone refurbish tp setelah saya lihat video ini saya jadi ragu…terimakasih review nya kaka

    Ade Naufal March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • Ada rencana beli iphone 5s refurbiesd saya tengok harga rm 565…kira2 ori tak dan tak d problem

    Waqas Ali March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • bawak la gi kedai kalau phone tu masih dalam warranty

    Holla amigos March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • bukn ade warranty ke

    Holla amigos March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • iphone 5s macam mne sekarang .. okay lagi tak?

    Izzat Sufian March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • bro boleh tak ajar mcm mana nak ask for refund, step by step. thank you!

    M Q S March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • nak beli refurbished baik beli kat seller yang memang dah terkenal atau trusted, kat lazada ya mmg ada yang buang harga tp faham2 la kenapa mrk jual tersangat murah,

    hanief noor March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • hello. kalau saya beli i phone 4s di lazada yang berharga Rm 290 .kalau nak menggunakan kaedah pembayran Di rumah boleh tak.. lps tuh Harga Dia sama ataupun dia caj

    Muhammad Izwan Fahimi March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • you should post this link to educate most of the commentators here.. https://amanz.my/201580683/

    neorackle March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • nak beli barang lazada kena pandai pilih,cari rating yang tinggi ataupon comment orang

    alex lawton March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • lazada ni mmg tak can la hantar barang tak jage baik cukup sxli je la i kene phuiiii

    chua Aan March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • nasib baik belum beli… xjadi dh nk bli..ingatkan bagus… btw, thanks for vid…

    Meo Dragon March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • lazada barang banyak tak bagus…beli kasut pun cara jahitan pun menyakitkan mata…

    hidup mati March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • kalau ada masalah macam ni boleh refund tak dari lazada?

    pixaz pixac March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • LOL i thought lazada refurbished iphone same with apple website…=.="

    Last The March 3, 2020 7:58 pm Reply
  • What about the performance of the phone? I'm thinking about buying one..

    Asrie Ayub March 3, 2020 7:58 pm Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *