Unboxing Xiaomi Redmi 5 Malaysia Black 16Gb Dari Lazada (MYSET)

23
22



Terima kasih menonton Tolong Subscribe Chanel saya ni. RM499 Mi Store dalam lazada Xiaomi Redmi 5 Black Malaysia Set warranty dari xiaomi malaysia …

Nguồn:https://tapdoanmasan.com/

23 COMMENTS

  1. bro tolong buat video gameplay mobile legend…sbb saya nk beli xiaomi5 ni…cuma nk tengok kalau 2gb ram ok ke x main ml.

  2. nokia da kembali
    sad la kenapa malaysia tiada org nak comment pasal

    nokia 1
    nokia 2
    nokia 3
    dan nokia 5

    sbb yg lain mahal… munkin korang tak minat nokia pasal tulah tiada unboxing malaysia nokia..

    luar negara da mcm mcm beri infomasi nokia bercakap boleh tahan la bajet phone nokia…

    sy harap ada malaysia boleh unboxing nokia dan test tengok org tempatan suka tak nokia…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here