Unboxing Ps4 Slim 1TB 2019|Lazada Mall|Malaysia

February 23, 2020
41
Views

All Comments

  • Bang nk tanya gambar profile tu apa nama app dia?

    Mark Z February 23, 2020 7:20 am Reply
  • Teringin nk beli…insyaallah duit simpanan aku sedikit "lama lama jadi bukit" doa kan aku untuk dapatkan ps4 ye…

    Poodiepie Melix February 23, 2020 7:20 am Reply
  • Sekrg ps4 pro harga bape.harap balas

    Bururu Chan February 23, 2020 7:20 am Reply
  • Aku pun plan nk beli ps4 slim 1tb tp aku nk convert hdd tu ke ssd sementara nk tggu ps5 pro release 😎 .tq so much bro sbb unboxing utk 2019

    mohd rezza February 23, 2020 7:20 am Reply
  • Benda dah lama baru nak unboxing??? Bersepah dah orang buat…

    azrin31 February 23, 2020 7:20 am Reply
  • suare x berapa dgr bro 🤧

    Khai Rich February 23, 2020 7:20 am Reply
  • Boleh kot share nanti

    jejaka tampan February 23, 2020 7:20 am Reply
  • terbaik..

    zaini asiah February 23, 2020 7:20 am Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *