Unboxing iPhone 6 32GB Gold || Vlog Malaysia

41
3



Kalau nak beli, aku ada jumpa link dia (official LAZADA) tapi aku beli dari Switch :

Nguồn:https://tapdoanmasan.com/

Xem Thêm Bài Viết Khác:https://tapdoanmasan.com/review

41 COMMENTS

  1. Tolong bagi tau saya kat mana boleh beli iphone original punya ma….saya beli dekat kedai dapat iphone rekondisi la..dah tu baru 5bln pakai ada problem saya beli 6s plus 64gb harga kurang lebih dekat 1500 ringgit

  2. 32 gb(gold only) is a 2017 edition yang Apple jual utk pasaran Asia Tenggara je. So no worries battery masih baru lagi. Tahun lepas aku beli rm1600, nak nangis bila dapat tahu harga turun macam ni.

  3. Nice ip6 bro👍…..tpi nk tnya phone ni cpt pns x klo main game or lyn youtube dngan trlalu lama….n battery dia cpt sngat x drain?

  4. Aku rasa tak worth sebab bulan skrng ni dah kluar iphone baru dan semua iphone sebelumnya mesti turun harga kan. Klau ada salah saya mintak maaf😁

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here