IPhone 7 128GB Grade A Compasia Malaysia Unboxing 2018!

48
10



Haa selamat datang ke channel aku. Kalau korang rasa Video ni best dan nak lagi video yang BARU lepas ni, boleh comment dekat bawah video apa yang korang nk tengok pulak dan thank u kepada yg dah SUBSCRIBE dan LIKE. Support korang amat di perlukan. So dah tengok sampai habis kan? Berminat nak beli? Boleh TEKAN LINK NI Okay? boleh usha-usha dulu tkde masalah!

my.compasia.com

ATAU

Nguồn:https://tapdoanmasan.com/

Xem Thêm Bài Viết Khác:https://tapdoanmasan.com/review

48 COMMENTS

  1. Thank u semua subs dan like vid sy. disbbkan byk yg nk tgk review balik iphone 7 ni sy Upload satu lagi vid baru special tuk korang. okay kasi layan kalau ada ape ape yang nk tanya atau request vid boleh je comment kt bwh cam biasa okay https://youtu.be/Jl7KTseahbw

  2. Apa yang aku tahu pasal refurbished ni, ip yg dah rosak and repair semula dgn menggantikan components yang bukan original maybe dari segi mother board, camera and ect. Pada pendapat aku, better beli original even 2nd hand. Just pendapat

  3. Bagi saya tdk digalakkan beli yg iPhone 7 dan 7 plus model wlaupun refurbished, kna thu voice memo ok, Siri boleh dgr anda, dan mcm mcm lah.

    Sngt pnting utk thu ni faktor sbb klu ndk ok, brmaksud ia ada simptom loop disease yg hnya effect pada iPhone 7 dan 7 plus shaja.

    Apa apa pun good review.

  4. iPhone ni nmpk simple.. tp bila dh ade di tangan.. pnh la jgk belek iPhone sepupu..haa feels dia. huu simple tp ade feels yg tk dpt nk di explain..tp sy bkn user iPhone,.. (pendapat sy) 😁

  5. Hello can I ask some question? When you first time turned on the phone, what is the battery health percentage, 100% ke or less? Then because it's import set does it support Malaysia's telco LTE? Thank you

  6. I beli from compasia last week and to those yg tanya, shipping usually ambil masa 2 hari to seminggu je. Mine sampai 2 hari lepas order and dia mmg cod depan rumah kalau korang duduk area selangor/kl.. i guess ? So i hope this helps

  7. Wah.. terbaik arh review nie! Video pertama yg saya tgk unbox iphone refurbished dri compasia!!! Dah yakin nak beli dgn Compasia😄😄

  8. Hi! Nak tanya kalau quality camera esp utk video phone tu best tak? Sbb kawan I beli Ipnone 6s dan video quality dia tak berapa clear spt yang Iphone ori 🙁

  9. hi bro just nak your advice skit sebab saya nak beli samsung galaxy s7 edge kat compasia. what is the difference that u found between grade A+ and A bro. I need your idea . trusted ke tak ? thanks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here